Gabalėlis lašinių ne pakenks, o bus naudingas
www.lsveikata.lt
2014-05-29
Mokslininkai patvirtino, kad saikingai valgant lašinių, jie gali būti naudingi sveikatai.
Lašiniai – produktas, kurio greičiausiai nerastum sveika mityba besirūpinančio žmogaus meniu. Jie kaloringi, gausiai jų valgant didėja cholesterolio kiekis kraujyje. Tačiau retkarčiais lašiniais vis dėlto gali pasimėgauti. Juose, pasak mokslininkų yra labai retos rūgšties, kuri yra širdies raumens fermento sudėtyje. Taip pat lašiniuose yra vitamino F.
Per dieną galima suvalgyti ne daugiau kaip 10-30 g lašinių. Jei turite laikytis dietos, tuomet pakaks ir 100 g. Prie lašinių geriausia tinka žalios daržovės, pagardintos natūraliu actu.
Komentuoti: