„Eurovaistinėje“ nuo šiol užtenka nuolaidų kortelės nuotraukos

www.lsveikata.lt
2019-10-04
Į klientus orientuotas vaistinių tinklas „Eurovaistinė“ sprendžia nuolaidų kortelių turėjimo su savimi problemą ir kviečia klientus jas tiesiog nusifotografuoti ir palikti namuose. Nuo šiol visose tinklo vaistinėse bus galima tiesiog telefone parodyti lojalumo kortelės nuotrauką.
„Eurovaistinėje“ nuo šiol užtenka nuolaidų kortelės nuotraukos

 Vaistinių tinklo valdybos pirmininkė Ingrida Damulienė sako, kad tai mažas, bet kasdienos rutiną palengvinantis sprendimas.

„Kalbame ne tik apie mūsų pačių lojalumo kortelę, vaistinėse kolegos aptarnauja daugybę draudimo kortelių, bendrųjų nuolaidų kortelių. Nuo šiol užteks parodyti aiškiai nufotografuotą vaizdą ir mūsų skaneriai atpažins kodą. Šio patogumo pasiteiravo jaunesnio amžiaus mūsų klientai, kurie įpratę nešiotis tik telefoną ir jo pagalba ne tik gauti geresnes sąlygas, bet ir atsiskaityti“, - sako „Eurovaistinės“ valdybos pirmininkė Ingrida Damulienė.
 
Įmonė kaip tik nuo šio mėnesio įsidiegė ir apmokėjimą „MoQ“. Bendrovės rinkodaros vadovas Tomas Nemūra sako, kad pirkinių su „MoQ“ krepšelis gausiai pasipildys medicinos, grožio ir higienos prekėmis.
„Pastebime, kad „MoQ“ programėlės naudotojai – jų skaičius viršijo 112 tūkst. – palankiai vertina patirtį už kasdienius pirkinius tiek internetu, tiek ir fizinėse prekybos vietose atsiskaitant išmaniuoju telefonu. Džiugu, kad mobilieji mokėjimai įsitvirtina ne tik „Eurovaistinės“ e-parduotuvėje, bet ir 277 vaistinėse visoje Lietuvoje. Pirkinių su „MoQ“ krepšelis gausiai pasipildys medicinos, grožio ir higienos prekėmis,“ – sako „MoQ rinkodaros vadovas.
 
Primenama, kad kartu su kortelės nuotrauka vaistinės darbuotojas gali paprašyti parodyti asmens dokumentą.
 

lsveikata.lt „Facebook“. Būkime draugai! 
 

Komentuoti:

Vardas:
Komentaras:

    Gydytojas ir pacientas


    G.Vitkauskienė: ne liga turi valdyti pacientą, o jis ligą

    G.Vitkauskienė: ne liga turi valdyti pacientą, o jis ligą

    „Šeimos medicina mane sužavėjo pacientų įvairove, galimybe dalyvauti paciento diagnostikoje ir ilgalaikiame stebėjime...
    V.Žu­kaus­kie­nė: chi­rur­gės pai­nio­ja­mos su slau­gy­to­jo­mis

    V.Žu­kaus­kie­nė: chi­rur­gės pai­nio­ja­mos su slau­gy­to­jo­mis

    Ab­do­mi­na­li­nės chi­rur­gi­jos gy­dy­to­ja Vik­to­ri­ja Žu­kaus­...

    razinka


    Sveika šeima


    Automobilius gatvėse stabdys ir aplinkosaugininkai

    Senas taršių automobilių parkas ir didelė miestų tarša Aplinkos ministeriją privertė griebtis pokyčių – sustiprinti aplinkosaugininkų įgaliojimai transporto priemonių taršos srityje. Netrukus keliuose vairuotojus stabdys ne tik policija, bet ir aplinkos apsaugos pareigūnai. Saugaus eismo ekspertai iniciatyv...

    Sveikatos horoskopas


    Lakpkričio 23-29 d.

    Avi­nas
    Šią sa­vai­tę šil­čiau ren­ki­tės ir ven­ki­te skers­vė­jų. Tre­čia­die­nį ga­li­te su­sap­nuo­ti pra­na­šiš­ką sap­ną. Šeš­ta­die­nis - tin­ka­ma die­na są­na­rių gy­dy­mui ir spe­cia­liems mankš­tos pra­ti­mams.

    Pakalbėkim apie tai


    Svetur


    JK – mirtinai pavojingo kraujo skandalas

    Artėja didžiausio Jungtinės Karalystės sveikatos sektoriaus istorijoje skandalo atomazga. Praėjusio amžiaus 8 ir 9 deš. šalyje plačiai naudoti užkrėsti kraujo preparatai iš JAV. Gegužės viduryje žadama paskelbti tyrimo rezultatus. Jau dabar aiškėja, kad užkrėstas kraujas buvo naudojamas sąmoningai. Apie ta...

    Redakcijos skiltis


    Komentarai


    Ir turtuoliai verkia
    Henrikas Vaitiekūnas Ir turtuoliai verkia
    Kas po devintu prakaitu slypi?
    Henrikas Vaitiekūnas Kas po devintu prakaitu slypi?
    Pavėlavęs perspaudų rinkinys
    Henrikas Vaitiekūnas Pavėlavęs perspaudų rinkinys

    Naujas numeris