„Eurovaistinė“ – pirmoji šalyje prie Šeimos kortelės prisijungusi vaistinė

www.lsveikata.lt
2019-11-11
Nuo lapkričio 11 dienos visi Šeimos kortelės turėtojai gali papildomai naudotis ir naujo partnerio – vaistinių tinklo „Eurovaistinė“ – nuolaidomis. Šeimos kortelės turėtojui suteikiamas išskirtinis iki -30 proc. nuolaidų pasiūlymas (maisto papildams - 30 proc., kosmetikai - 25 proc., nereceptiniams vaistams - 20 proc., kitoms prekėms iki - 20 proc. nuolaida).
„Eurovaistinė“ – pirmoji šalyje prie Šeimos kortelės prisijungusi vaistinė
Socialinės apsaugos ir darbo ministras Linas Kukuraitis ir „Eurovaistinės“ valdybos pirmininkė Ingrida Damulienė

Socialinės apsaugos ir darbo ministras Linas Kukuraitis sako, kad vieno didžiausių vaistinių tinklo prisijungimas prie Šeimos kortelės partnerių labai pasitarnaus gausių ir neįgalius vaikus prižiūrinčių šeimų patogumui.
„Manau, šeimos tikrai labai palankiai įvertins „Eurovaistinės“ apsisprendimą tapti Šeimos kortelės partnere tiek dėl reikšmingų nuolaidų, tiek dėl to, kad vaistinėse žmonės lankosi gana dažnai. Sveikinu šį sprendimą, jis liudija, jog esate šeimoms draugiška įmonė“, - susitikimo su „Eurovaistinės“ valdybos pirmininkė Ingrida Damuliene metu sakė socialinės apsaugos ir darbo ministras.
 

Šiuo metu gausioms ir neįgalius vaikus prižiūrinčioms šeimoms yra išduota daugiau nei 12 tūkst. kortelių. „Eurovaistinės“ valdybos pirmininkė Ingrida Damulienė viliasi, kad pagrindinio šalies vaistinių tinklo įsitraukimas į partnerių sąrašą kortelių turėtojų kiekį padvigubins.
„Eurovaistinėje“ visuomet norime padėti. Jau dabar turime daugiau nei 400 tūkstančių senjorų kortelės turėtojų ir jiems bet kuriuo metu suteikiame dideles, reikšmingas nuolaidas. Suteikdami Šeimos kortelės turėtojams galimybę sutaupyti, esame tikri, kad padidinsime ir norinčių šią kortelę turėti kiekį“, - sako „Eurovaistinės“ vadovė.  


 
Vaistinėje net nebus būtina atsinešti turimos Šeimos kortelės, nes ji bus susieta su vaistinės lojalumo programos kortele. Turintiems Šeimos, ir „Eurovaistinės“ kortelę, paskambinus nemokamu numeriu 8 800 50005 tereiks padiktuoti vaistinės lojalumo programos numerį bei Šeimos kortelę identifikuojantį kodą. Neturintiems vaistinės kortelės, ją įsigijus „Eurovaistinėje“ paskambinus tuo pačiu numeriu tereiks ją užregistruoti. Kortelei taikomos Šeimos kortelės nuolaidos įsigalios netrukus, ilgiausias galimas naujos kortelės užregistravimo laikas – penkios darbo dienos.

 
Šeimos kortelės suteikiamais privalumais gali naudotis gausios ir neįgalius nepilnamečius ar suaugusius vaikus prižiūrinčios šeimoms.
Gausi šeima – tai tokia šeima, kurioje auginami 3 ir daugiau vaikų ar globotinių iki 18 metų amžiaus. Į gausios šeimos gretas patenka ir pilnamečiai vaikai iki 24 metų, jei jie nedirba, neturi savo vaikų ir mokosi.
 
Neįgalųjį slauganti ar prižiūrinti šeima – tokia šeima, kurioje vienas iš tėvų yra paskirtas neveiksnaus asmens globėju, prižiūrimas ar slaugomas neįgalus nepilnametis ar 55 proc. ir mažesnį darbingumą turintis suaugęs vaikas. Vaikas gali būti pilnametis, bet jis turi gyventi su tėvais.
Šeimos kortelė užtikrina specialias lengvatas ir nuolaidas prekėms, paslaugoms, renginiams, bet neatstoja banko kortelės. Nuolaidas ir lengvatas teikia Šeimos kortelės partneriai – privačios įmonės, viešosios įstaigos ir kitos organizacijos.
 

lsveikata.lt „Facebook“. Būkime draugai! 
 

Komentuoti:

Vardas:
Komentaras:

    Gydytojas ir pacientas


    Ar šįryt išsivalėte dantis?

    Ar šįryt išsivalėte dantis?

    Tik pusė Lietuvos ikimokyklinio amžiaus vaikų tėvų ar globėjų kasdien ryte valo vaikams dantis, rodo naujausias Vilniaus miesto sa...
    A.Radžiūnas: kenčiantiems lėtinį skausmą jau turime ką pasiūlyti

    A.Radžiūnas: kenčiantiems lėtinį skausmą jau turime ką pasiūlyti

    „Lėtinį skausmą kenčiantis žmogus gyvena nuolatinėje baimėje, kad skausmas paaštrės“, – sako Kauno klinik...

    razinka


    Sveika šeima


    Ar šįryt išsivalėte dantis?

    Tik pusė Lietuvos ikimokyklinio amžiaus vaikų tėvų ar globėjų kasdien ryte valo vaikams dantis, rodo naujausias Vilniaus miesto savivaldybės visuomenės sveikatos biuro „Vilnius sveikiau“ atliktas tyrimas. Konferencijoje dantų priežiūros specialistai aptarė esamą padėtį bei prevencines strategijas, padėsiančias spręsti spa...

    Sveikatos horoskopas


    Lakpkričio 23-29 d.

    Avi­nas
    Šią sa­vai­tę šil­čiau ren­ki­tės ir ven­ki­te skers­vė­jų. Tre­čia­die­nį ga­li­te su­sap­nuo­ti pra­na­šiš­ką sap­ną. Šeš­ta­die­nis - tin­ka­ma die­na są­na­rių gy­dy­mui ir spe­cia­liems mankš­tos pra­ti­mams.

    Pakalbėkim apie tai


    Svetur


    G.Thunberg – pranašė savame krašte?

    Klimato aktyvistė iš Skandinavijos Greta Thunberg, matyt, priprato ne tik rėžti paveikias kalbas, bet ir bendrauti su policijos pareigūnais. Praėjusį mėnesį ji buvo sulaikyta Londone, mat į viešbučio patalpas trukdė įeiti naftos ir dujų bendrovių atstovams. Šią savaitę aktyvistė su bendraminčiai nelegaliai savo k...

    Redakcijos skiltis


    Komentarai


    Krokodilo kepenys su saldžiąja puterija
    Henrikas Vaitiekūnas Krokodilo kepenys su saldžiąja puterija
    Kaip striksi dominatriksė?
    Henrikas Vaitiekūnas Kaip striksi dominatriksė?

    Naujas numeris