Eurovaistinė“ eksperimentuoja internete: 10 prekių, kurių niekada nesitikėjote rasti vaistinėje

www.lsveikata.lt
2019-10-14
Nieko nebestebina galimybė vaistinėje įsigyti kokybiškos kosmetikos ar gauti asmeninę konsultaciją, kuri padeda išsirinkti tinkamą produktą. „Eurovaistinė“ internete siūlo produktus, kurie galbūt niekad ir neatsiras fizinėje vaistinėje, tačiau gali būti atradimu tiems, kas ieško originalių sprendimų, ekologiško pasirinkimo ar tiesiog dovanos, kuri tikrai nustebins.
Eurovaistinė“ eksperimentuoja internete: 10 prekių, kurių niekada nesitikėjote rasti vaistinėje

„Eurovaistinės“ internete vadovė Justė Levčenkaitė sako, kad norima drąsiai išsiskirti iš kitų elektroninėje erdvėje esančių prekybos vietų ir pasiūlyti tai, kas naujausia, įdomiausia, kokybiška ir jau populiaru kitose šalyse.
„Mūsų tikslas, kad kiekvienas asortimente rastų tai, kas svarbu sveikam grožiui ir gerai savijautai palaikyti. Nuolat ieškome inovatyvių, kokybiškų ir įdomių sprendimų. Sparčiai augant natūralių produktų paklausai, plečiame ekologiškų, veganiškų prekių asortimentą. Mūsų pranašumas, kad visus produktus galime pristatyti jau kitą darbo dieną“, – sako J.Levčenkaitė, „Eurovaistinės“ internete vadovė.
 
10 netikėčiausių produktų, kuriuos galima įsigyti internetinėje vaistinėje.
1. Kietas šampūnas
Visai neseniai kosmetikos gamintojai, norėdami klientams suteikti patogumo, paprastus muilus keitė skystais, dabar tarsi vėl grįžtame atgal – rinką vis labiau užpildo kietos formos priemonės. Ir nors kieto šampūno forma netikėta ir primena muilą, naudoti ją reikia įprastai. Tereikia sudrėkinti plaukus ir šampūno gabalėliu kelis kartus perbraukti prie plaukų šaknų ir tolygiai paskirstyti priemonę.
Tai visiškai natūrali gausiai putojanti priemonė, papildyta natūraliais aliejais, be silikonų, konservantų ir dirbtinių kvapų. Ji sukurta dažnai keliaujantiems ir mėgstantiems tai daryti su rankiniu bagažu – jokių skysčių lėktuve.

 
2. Burnos skalavimo skystis tabletėje
Tai dar viena keliautojams pritaikyta priemonė, kuri taupo vietą ir leidžia nesivežioti skystų pavidalų. Tokią priemonę galima įsimesti tiesiog į rankinį bagažą.
Tabletes, kurių sudėtyje nėra fluorido, glicerino ir natrio sulfato (SLS), kasdieniam naudojimui rekomenduojama rinktis visiems, ieškantiems sveikesnės, natūralesnės burnos skalavimo priemonės. Tabletę tereikia ištirpinti nedideliame kiekyje vandens ir gautu mišiniu skalauti burną kaip įprasta burnos skalavimo priemone.
Svarbu atkreipti dėmesį ir į pakuotę. Visiškai perdirbama pakuotė (angl. zero waste) be plastiko: stiklinis indelis su metaliniu dangteliu, kompostuojamoje perdirbto popieriaus dėžutėje.
 
3. Pirštais tepamas dezodorantas
Skamba kiek keistai, bet šį dezodorantą išmėginę klientai sako, kad priemonės poveikis „atperka“.  Ranka tarsi kremas tepamas dezodorantas leidžia priemonę lengvai ir tolygiai pasiskirstyti ant odos ir taip užtikrinti efektyvią apsaugą. Sudėtyje esantis jonažolės aliejus kartu ir maitina odą.
Visiškai natūralus dezodorantas mažina drėgmę ir prakaitavimą, taip pat padeda atstatyti natūralų odos riebalų balansą, Draugiškame gamtai be plastiko įpakavime, dezodorantas pritaikytas ir ekologijos puoselėtojams.
 
4. Inhaliuojami vitaminai
Tai ne maisto papildas, ne vitaminai, tai tiesiog produktas, kuriame yra veikliųjų medžiagų galinčių padėti pasijusti geriau. Šiuo metu asortimente yra 7 skirtingais kvapais papildytų, trumpą metalinį šiaudelį primenančių inhaliatorių, kurie skirti arba gerinti miego kokybę, arba palaikyti energijos apykaitą arba pasirūpinti smegenų darbo ir imuniteto palaikymu. Šie inhaliatoriai papildyti skirtingomis medžiagomis – vitaminu B12, melatoninu arba kofeinu.
Inhaliuojamos priemonės ypač populiarios tarp ieškančiųjų originalios dovanos draugams.
 

5. Kelnaitės menstruacijų metu
Visada jaustis patogiai moterims ir merginoms yra būtina, net ir per menstruacijas  Moterims, kurios nori drąsiai matuotis drabužius parduotuvėse, persirengti sporto klube, fizinio lavinimo pamokoje ar saugiai jaustis pilates studijoje. Šios kelnaitės papildytos dvigubu sluoksniu, kuris skirtas paketų sparneliams paslėpti, todėl iš išorės jų nematyti. Inovatyvios kelnaitės pritaikytos tiek jaunoms merginoms, tiek brandžioms moterims.
 
6. Migdukas kūdikiams – balto triukšmo imitacija
Natūralu, kad kūdikiui, devynis mėnesius praleidusiam motinos įsčiose, ir ten girdėjusiam įvairiausių garsų, tyli aplinka naktį nėra įprasta, o netikėtai pasigirdęs intensyvus mašinos signalizacijos garsas ar garsesnis šeimos nario balsas gali net išgąsdinti. Norint išvengti tokių situacijų, visai neseniai pradėta naudoti, bet vis sparčiau populiarėjanti pagalba miegui – migdukai, skleidžiantys specialius garsus.
Baltasis triukšmas skleidžia monotonišką ritmą, todėl ramina, prislopina netikėtus garsus ir padeda užmigti. Specialūs migdukai skleidžia malonų, mamos įsčiose pažįstamą plakančios širdies garsą, arfos, lietaus ar švelnų dulkių siurblio garsą, kurie gali padėti nuraminti ir greičiau užmigdyti kūdikį.
 

7. Purškiamas pleistras
Viena įdomesnių naujovių – specialus purškiamas pleistras, kuris apsaugo odą po nedidelių įpjovimų, nubrozdinimų, nutrynimų ar nudegimų. Ši priemonė gali pakeisti įprastus klijuojamus pleistrus, kuriuos naudoti gali būti nelabai patogu lanksčioms kūno vietoms, tokioms kaip keliai, alkūnės ar pirštų sąnariai. Pleistru purškiama nusausinta žaizda, o norint tvirtesnės apsaugos, pakartoti purškimą galima keletą kartų.
 
8. Dantų siūlas iš bambuko ir antibakterinis
Bambuko aktyvuotos anglies pluošto dantų siūlas su pipirmėtėmis – paprasta, bet viena stilingiausiai atrodančių burnos higienos priemonių. Juodas ritinėlis, patalpintas į nedidelį permatomo stiklo indelį su metaliniu dangteliu, kuris padeda lengvai ir patogiai atpjauti reikiamo ilgio siūlą, gali tapti dailiu akcentu vonios kambaryje ar rankinėje. Ši naujovė pakuojama į kompostuojamą perdirbto popieriaus dėžutę.
 
9. Naktinis kremas blakstienoms ir antakiams
Blakstienų priauginimo ar antakių dažymo procedūras renkasi ne viena moteris, kuri ryte nori neužtrukti prie veidrodžio ir paprasčiausiai suspėti ramiai išgerti puodelį kavos. Vis labiau akcentuojant natūralų moters grožį, sukurtas serumas su specialiu aktyviu kompleksu gali padėti intensyviai skatinti natūralų blakstienų ir antakių augimą, sumažinti plaukelių iškritimą, dėl to blakstienos bus storesnės ir atrodys sveikiau net be grožio specialistų pagalbos. O ryte galėsite skirti papildomą minutėlę sau.
 
10. Namuose pagaminta veido kaukė
Visi nori turėti glotnią, švytinčia ir švarią odą, todėl veido skirtingų  kaukių įvairovė nuolat auga. Šiuo metu galima rinktis ir naujovę „pasigamink pats“ – patiems sumaišyti atskiras jau paruoštas sudedamąsias dalis ir vos per kelias minutes pasigaminti veido kaukę. Tai gali būti įdomi veikla mėgstantiems namuose pasilepinti grožio procedūromis ar net tapti smagia pramoga grožio vakaro su draugėmis metu.
 

lsveikata.lt „Facebook“. Būkime draugai! 
 
 

Komentuoti:

Vardas:
Komentaras:

    Gydytojas ir pacientas


    Ar šįryt išsivalėte dantis?

    Ar šįryt išsivalėte dantis?

    Tik pusė Lietuvos ikimokyklinio amžiaus vaikų tėvų ar globėjų kasdien ryte valo vaikams dantis, rodo naujausias Vilniaus miesto sa...
    A.Radžiūnas: kenčiantiems lėtinį skausmą jau turime ką pasiūlyti

    A.Radžiūnas: kenčiantiems lėtinį skausmą jau turime ką pasiūlyti

    „Lėtinį skausmą kenčiantis žmogus gyvena nuolatinėje baimėje, kad skausmas paaštrės“, – sako Kauno klinik...

    razinka


    Sveika šeima


    Ar šįryt išsivalėte dantis?

    Tik pusė Lietuvos ikimokyklinio amžiaus vaikų tėvų ar globėjų kasdien ryte valo vaikams dantis, rodo naujausias Vilniaus miesto savivaldybės visuomenės sveikatos biuro „Vilnius sveikiau“ atliktas tyrimas. Konferencijoje dantų priežiūros specialistai aptarė esamą padėtį bei prevencines strategijas, padėsiančias spręsti spa...

    Sveikatos horoskopas


    Lakpkričio 23-29 d.

    Avi­nas
    Šią sa­vai­tę šil­čiau ren­ki­tės ir ven­ki­te skers­vė­jų. Tre­čia­die­nį ga­li­te su­sap­nuo­ti pra­na­šiš­ką sap­ną. Šeš­ta­die­nis - tin­ka­ma die­na są­na­rių gy­dy­mui ir spe­cia­liems mankš­tos pra­ti­mams.

    Pakalbėkim apie tai


    Svetur


    G.Thunberg – pranašė savame krašte?

    Klimato aktyvistė iš Skandinavijos Greta Thunberg, matyt, priprato ne tik rėžti paveikias kalbas, bet ir bendrauti su policijos pareigūnais. Praėjusį mėnesį ji buvo sulaikyta Londone, mat į viešbučio patalpas trukdė įeiti naftos ir dujų bendrovių atstovams. Šią savaitę aktyvistė su bendraminčiai nelegaliai savo k...

    Redakcijos skiltis


    Komentarai


    Krokodilo kepenys su saldžiąja puterija
    Henrikas Vaitiekūnas Krokodilo kepenys su saldžiąja puterija
    Kaip striksi dominatriksė?
    Henrikas Vaitiekūnas Kaip striksi dominatriksė?

    Naujas numeris