Kaip striksi dominatriksė?

Henrikas Vaitiekūnas
2024-03-04
Jeigu ji striksi taip, kaip mokslo knygose aprašyta, vadinasi, striksi smagiai. Ir todėl nė vienas vyras, nepriklausomai nuo to, kiek jam metelių sukako, nedrįs prisipažinti, kad norėtų kartu su ja pastriksėti. Ir nesvarbu, kad terminas – medicininis. Ir truputį... amoralus. Jei jau perskaitėte šitąjį žodį, nuo savęs nebepabėgsite: tekstą toliau skaitys net ir vienuoliai. Gal net su vienuolėmis kartu...
Kaip striksi dominatriksė?

Kas tos, dominatriksės? Tai tokios išdykusios moterys, kurioms vyrai (už atitinkamas paslaugas) moka nemažus pinigus. Lietuvoje, žinoma, jos kainuoja pigiau nei Amerikoje. Nes yra nelegalios. Amerikoje, kur verslas įteisintas, kaina priklauso nuo mokesčių. Atskirose jie valstijose skiriasi. Bet gero elgesio žinynai rašo, kad arbatpinigiai – už vieną valandą! – čia turi būti ne mažesni nei 60 JAV dolerių. Ne kaina, tik – arbatpinigiai.
 
Dabar jūs jau visiškai į lankas nuklydote: įsivaizduojate, kad dominatriksės tai – gražiai pervadintos prostitutės. Bet klaidai įrodyti pakaks vienintelio fakto. Pasirodo, kad net į 20 procentų pasimatymų su dominatrikse vedusius vyrus palydi jų... žmonos. Kad tie vyrai patirtų malonumų, kurių žmona nemoka ar nepajėgi suteikti. Dvidešimt procentų – tai tik kas penktas. O dar keturiems kas drąsos ir valios suteikė? Ogi neišsipildžiusios svajonės. Egzotiški norai. Erotinės fantazijos. Ir, žinoma, neišspręstos psichologinės problemos.
 
Kad dar arčiau prie atsakymo priartėtumėme, turiu jūsų paklausti, ką esate girdėję apie BDSM? Jei vėl nieko, teks gaišti laiką. Bet kodėl gi neužgaišti vardan mielojo (mielosios) skaitytojo gerovės ir sveikatos? Bandom trumpai. (Vyresniems vėl teks pasitelkti žodynus).
 

Šitieji BDSM „pratimai“ yra angliška samplaika: pagal žodžius „bondage“, „discipline“, „sadism“ ir „masochism“. Ir – esminis skirtumas! Leisiantis jums ištvirkimą nuo pramogos atskirti: BDSM „pratimuose“ 99 procentais tikėtina „laiminga pabaiga“. O štai taisyklėse, kurias reglamentuoja dominatriksė (beje, pirminė šito žodžio reikšmė kadaise buvo „šeimininkė“, „namų valdovė“ ar net „flagelistė“, t.y. plakanti antrąją pusę botagėliu) – aktas NEPRIVALO būti pabaigiamas. Nes jo esmė – tik visiškas vyro pavaldumas. Gulėjimas prieš damą „kryžiumi“... Ir, žinoma, nepulsime čia aprašinėti „pagalbinių priemonių“. Tik užsiminsime, kad tikram (t.y. geidžiamam) pažeminimui naudojama per 200 pastarojo metų mokslo ir technikos atradimų, pradedant jau iš „50 pilkų atspalvių“ jums matytiems antrankiams bei žiedams, baigiant vibratoriais, masturbatoriais bei avietėmis ar apelsinais kvepiančiais lubrikantais...
 
Bet gal trumpam nuo pagrindinės temos atitrūkim. Nes kai kam jau atrodo, kad informacijos čia – ryškiai per daug, o kai kam visos iki šiol išdėstytos mintys atrodo... panašios į vaikiškas. Viskas priklauso nuo jūsų (mūsų pačių) sugedimo laipsnio. Todėl dabar minutei nersiu į faktus, kuriais sunku patikėti, bet kartu jų neįmanoma paneigti. Nes jie daugsyk patvirtinti gyvenimo. (Netikintys – tepatikrina!)
 
Erotinės fantazijos dažnai kyla dėl menkutės priežasties: iš nuobodulio ar ilgo susilaikymo. Šaltiniu gali tapti knyga, filmas, išgirstas svetimas nuotykis.
Dalintis tomis fantazijomis tarsi ir gėda. Bet dominatriksėmis įsidarbinusioms (čia vėl apie JAV) – visai nemažas papildomų pajamų šaltinis. Be skriaudos sau, nes, kaip minėta, nei mineto, nei akto nebūna – tik spektaklis. Su botagėliu arba be jo.
 
Moterų dėmesiui: dominatriksės paslaugų ieškantys vyrai nėra nepatenkinti vedybiniu gyvenimu. Jie tiesiog ieško įvairovės, apie kurią žmonoms papasakoti gėda. (Komentaras: kokiais intelektualiais norėtume būti, tenka pripažinti, jog mūsų prigimtis – gyvuliška. Psichologai ir psichiatrai tai puikiai žino).
 
Atskirą pastraipą, rašydami apie BDSM, galėtume skirti vaidmenų seksui. Pavyzdžiui, med. sesutės ir ligonio. Arba studentės ir profesoriaus. Vyrai tai itin mėgsta.
Ar tai normalu? Normalu yra viskas, kas tarp JUDVIEJŲ sutarta. Ir tai, kad sutarta, jog žodis STOP reiškia, jog žaidimas stabdomas.
 

Kai kurie skaitytojai net ir tokiu – gana švelniu rašinio temos pateikimu – nebus patenkinti. Bet tuomet mums prireiks iš archyvų pakelti jau kažkada spausdintą rašinį: apie... toleranciją. Nes jei vis dar keičiatės ir tobulėjate, keičiasi ir tobulėja ir jūsų fantazijos. Galite nepritarti. Bet išmokim nesmerkti. O tai – daug sunkesnė užduotis, nei parašyti, ką dar žino tos dominatriksės. O ką jos, iš tiesų, dar žino?
 
Ogi tai, kad seksualinės fantazijos negali būti geros ar blogos. Tiesiog tai – natūrali psichikos dalis, leidžianti tyrinėti seksualumą sąlyginai saugioje aplinkoje –  mūsų pačių mintyse. (Sakinį perskaitykite du kartus ir... būkite atsargūs!).
 
Bet dar turiu ir vadovėlinį sakinį. MOTERIMS patarčiau perskaityti mažiausiai tris kartus. Po ilgamečių tyrimų (Nevados universitetas, profesorė-feministė Marta Mean) prieita prie išvados, kad moterų fantazijose vis mažiau vietos lieka malonumo suteikimui, o vis daugiau – jo gavimui. Fantazijose. Bet turbūt taip pat ir gyvenime?
 

Ir dar keletas tiesų. (Vietoje receptų ir be komentarų). Erotinės fantazijos daug dirbančius vyrus saugo nuo depresijos. Nereta neištikimybės (vyrų ir moterų) priežastis – tylėjimas lovoje.
 
Ir nieko šiandien neparašėme apie grupinį seksą. Kaip keista bebūtų, apie jį svajoja ir vyrai, ir moterys. Bet nesijaučiu galį tai aprašyti: trūksta patirties. Dar apie išprievartavimus, sako, tam tikra dalis moterų svajoja. Bet, manau, kad ne medicininė čia tema, o kriminogeninė. Dar būva ekshibicionistinės erotinės fantazijos. Bet ir čia būtinas atsargumas: tai draudžiama visame, išskyrus gyvūnų, pasaulyje.
 
Viskas, tarytum, puiku: esame tolerantiški. Bet viena abejonė vis vien kirba: o kas atsitinka tada, kai mylisi su vienu (viena), o fantazijoje įsivaizduoja... kitą? Nerandu patarimo, išskyrus tą, kurį viename žurnalų skaičiau: kad neištikimybė būtų mažesnė, bandykite – bent jau fantazijose – mylėtis su dviem iš karto...
 
Bet pats laikas prie dominatriksių grįžti. Pavadinimą šiam rašiniui toji profesija padėjo sueiliuoti. Praktiški jų patarimai lietuvaitėms ir lietuvaičiams – kaip visuomet – pro vieną ausį įėjo, pro kitą – išėjo. O ką gi naudingo sužinojote? Nieko?
 
Dabar sužinosite. Kuomet šia subtilia tema su kolegomis pasišnekėti sumanysite, prašome atminti: moterys turėtų partnerių skaičių 50-čia procentų visuomet pamažina, o vyrai – 300-tais procentų padidina. Dar: orgazmą nuolat patiria 77 procentai vyrų ir tik 34 procentai moterų. (Iš jų 50 procentų tai dar ir imituoja!).
O pačios seksualiausios pagal profesiją – taip jau suskaičiuota – buhalterės.   

lsveikata.lt „Facebook“. Būkime draugai! 
 

Komentuoti:

Vardas:
Komentaras:

    Gydytojas ir pacientas


    Demencija sergantys žmonės tapo aktoriais

    Demencija sergantys žmonės tapo aktoriais

    Organizacijos „Raudonos nosys Gydytojai klounai“ aktoriai sukūrė varjetė spektaklį „Saliono kabaretas“, ku...
    Ne­ap­si­ken­tė li­gų: te­ko bėg­ti į Is­pa­ni­ją

    Ne­ap­si­ken­tė li­gų: te­ko bėg­ti į Is­pa­ni­ją

    Va­sa­ra vai­kams – sma­giau­sias šėl­smo me­tas. Ta­čiau sep­ty­ne­rių J...

    Budinti vaistinė


    Mobiliosios vaistinės: pseudo priemonė ar naudinga iniciatyva?

    Mobiliosios vaistinės: pseudo priemonė ar naudinga iniciatyva?

    Apie tai, kad gyventojams yra sudėtinga atvykti įsigyti vaistų, yra kalbama ne vienerius metus. Vienas pasiūlymų – mobiliųjų...
    Nėra paso – nebus ir vaistų

    Nėra paso – nebus ir vaistų

    Vaistininkai ir Sveikatos apsaugos ministerija (SAM) primena: pacientai įsigyti receptuose išrašytus vaistus ir kompensuoja...

    razinka


    Sveika šeima


    Implantams – reikalavimai, tamponams – jokių?

    Naujas tyrimas atskleidė, kad tamponuose yra toksiškų metalų, įskaitant šviną ir chromą, tad milijonai moterų galimai patyrė neigiamą poveikį sveikatai. Lietuvos akušeriai ginekologai teigia nusivylę tiek gamintojais, tiek šalies institucijų darbu: „Įvairiausiems dantų implantams taikomi tam tikri re...

    Sveikatos horoskopas


    Lakpkričio 23-29 d.

    Avi­nas
    Šią sa­vai­tę šil­čiau ren­ki­tės ir ven­ki­te skers­vė­jų. Tre­čia­die­nį ga­li­te su­sap­nuo­ti pra­na­šiš­ką sap­ną. Šeš­ta­die­nis - tin­ka­ma die­na są­na­rių gy­dy­mui ir spe­cia­liems mankš­tos pra­ti­mams.

    Pakalbėkim apie tai


    Svetur


    Tyrėjai: sapnas, galintis virsti realybe

    Kolumbijos universiteto mokslininkai testuoja vaistą, kuris, remiantis ankstyvaisiais tyrimais, gali pratęsti moterų vaisingumą penkeriais metais ir padėti joms gyventi ilgiau bei sveikiau. „Kiaušidžių senėjimas yra pagrindinis moterų senėjimo veiksnys. Šio tyrimo rezultatai – pirmieji žmonijos istorijoje &n...

    Redakcijos skiltis


    Komentarai


    Ko­lek­ty­vi­nis pro­tas ar ban­dos jaus­mas?
    Henrikas Vaitiekūnas Ko­lek­ty­vi­nis pro­tas ar ban­dos jaus­mas?
    Nesisteminis revizionizmas
    Henrikas Vaitiekūnas Nesisteminis revizionizmas
    Pseudomokslas apie makalienę
    Henrikas Vaitiekūnas Pseudomokslas apie makalienę

    Naujas numeris