„Eurovaistinė“ pristato sveikas kainas: ką sausį galite įsigyti pigiau?

www.lsveikata.lt
2024-01-11
„Eurovaistinė“ kiekvieną mėnesį pristato naujas „sveikas kainas“ – bent 10 aktualiausių mėnesio prekių už mažą kainą ir dvi prekių kategorijas su nuolaidomis, kurias gyventojai kasdien galės įsigyti visose „Eurovaistinėse“. Dėmesys skiriamas aktualių nereceptinių vaistų, maisto papildų ar grožio prekių kainoms.
„Eurovaistinė“ pristato sveikas kainas: ką sausį galite įsigyti pigiau?

Kuo svarbiausia pasirūpinti sausį?
Paminėjus gražiausias metų šventes į sausį žengiame su motyvacija imtis teigiamų pokyčių geros savijautos link. „Eurovaistinės“ vaistininkė Elvyra Ramaškienė dalinasi patarimais, kuo svarbiausia pasirūpinti sausio mėnesį:
 
- Sausio mėnesį vaistinėse sulaukiame vis daugiau žmonių, norinčių pradėti labiau rūpintis savo sveikata bei stiprinti imunitetą. Tai daryti – niekada ne per vėlu, todėl ypač žiemą, kai siautėja peršalimo ir virusinės infekcinės ligos, patariama vartoti tokius maisto papildus kaip vitaminas C, vitaminas D ir žuvų taukai. O jeigu išvengti ligų nepavyko, visuomet šalia namų vaistinėlėje turėkite vaistinių preparatų, skirtų malšinti gerklės skausmą, karščiavimą, nosies varvėjimą ir užgulimą.

 
Imunitetas. Norint sumažinti gripo ir peršalimo ligų riziką svarbu stiprinti imuninę sistemą. Tai galite padaryti vartodami maisto papildus FORDAY VITAMIN D 4000 UI, MÖLLER’S DOBBEL IMMUNITY ir IMUNITAL SHOTS.
 
Peršalimo ligos. Jeigu kankina tokie peršalimo ligų simptomai kaip karščiavimas, ryklės, galvos ir raumenų skausmai, nosies užgulimas, jums gali padėti GRIPEX THERMAL 1000MG+100MG+12,2MG. Jeigu šiuos simptomus lydi sausas kosulys patariama vartoti vaistinį preparatą GRIPEX 500MG/30MG/15MG.
 
Širdies veikla. Maisto papildas NATASPIN CONTROL PRO gali padėti palaikyti normalią cholesterolio koncentraciją kraujyje.
 
Kepenų veiklai. Suaugusiųjų toksiniam kepenų pažeidimui gydyti kaip papildomą priemonę patariama vartoti nereceptinį vaistinį preparatą LIVOSIL 140 MG.

 
Plaukų, odos, nagų grožiui. Jeigu suprastėjo plaukų, odos bei nagų būklė, jas padėti sustiprinti gali maisto papildas GREENIFY COLLAGEN BEAUTY SHOTS.
 
Gerklės skausmas. Susidūrus su gerklės ir burnos ertmės uždegimu, skausmu ir patinimu, galima vartoti nereceptinį vaistinį preparatą INOVOX 2MG/0,6 MG/1,2 MG. 

 
Užgulusi nosis. Žiemą gali varginti ne tik sloga, bet ir „užgulusi nosis“. Tokiais atvejais gali padėti vaistinis preparatas OLYNTH HA 1MG/ML, kuris gali sumažinti nosies gleivinės paburkimą ir palengvinti kvėpavimą pro nosį. 

 
Svarbu
Primename, kad įdėmiai perskaitytumėte pakuotės lapelį ir vaistą vartotumėte kaip nurodyta. Netinkamai vartojamas vaistas gali pakenkti Jūsų sveikatai; Jei simptomai nepraeina ar atsirado šalutinis poveikis, dėl tolesnio vaisto vartojimo būtina pasitarti su gydytoju ar vaistininku; Jeigu įtariate, kad Jums pasireiškė šalutinis poveikis, apie jį praneškite savo gydytojui, vaistininkui ar Valstybinei vaistų kontrolės tarnybai prie Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministerijos el. paštu: NepageidaujamaR@vvkt.lt arba kitais būdais, kaip nurodyta jos interneto svetainėje www.vvkt.lt. Maisto papildas neturėtų būti naudojamas kaip maisto pakaitalas. Svarbi įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.



lsveikata.lt „Facebook“. Būkime draugai! 
 

Komentuoti:

Vardas:
Komentaras:

    Gydytojas ir pacientas


    Demencija sergantys žmonės tapo aktoriais

    Demencija sergantys žmonės tapo aktoriais

    Organizacijos „Raudonos nosys Gydytojai klounai“ aktoriai sukūrė varjetė spektaklį „Saliono kabaretas“, ku...
    Ne­ap­si­ken­tė li­gų: te­ko bėg­ti į Is­pa­ni­ją

    Ne­ap­si­ken­tė li­gų: te­ko bėg­ti į Is­pa­ni­ją

    Va­sa­ra vai­kams – sma­giau­sias šėl­smo me­tas. Ta­čiau sep­ty­ne­rių J...

    razinka


    Sveika šeima


    Implantams – reikalavimai, tamponams – jokių?

    Naujas tyrimas atskleidė, kad tamponuose yra toksiškų metalų, įskaitant šviną ir chromą, tad milijonai moterų galimai patyrė neigiamą poveikį sveikatai. Lietuvos akušeriai ginekologai teigia nusivylę tiek gamintojais, tiek šalies institucijų darbu: „Įvairiausiems dantų implantams taikomi tam tikri re...

    Sveikatos horoskopas


    Lakpkričio 23-29 d.

    Avi­nas
    Šią sa­vai­tę šil­čiau ren­ki­tės ir ven­ki­te skers­vė­jų. Tre­čia­die­nį ga­li­te su­sap­nuo­ti pra­na­šiš­ką sap­ną. Šeš­ta­die­nis - tin­ka­ma die­na są­na­rių gy­dy­mui ir spe­cia­liems mankš­tos pra­ti­mams.

    Pakalbėkim apie tai


    Svetur


    Tyrėjai: sapnas, galintis virsti realybe

    Kolumbijos universiteto mokslininkai testuoja vaistą, kuris, remiantis ankstyvaisiais tyrimais, gali pratęsti moterų vaisingumą penkeriais metais ir padėti joms gyventi ilgiau bei sveikiau. „Kiaušidžių senėjimas yra pagrindinis moterų senėjimo veiksnys. Šio tyrimo rezultatai – pirmieji žmonijos istorijoje &n...

    Redakcijos skiltis


    Komentarai


    Ko­lek­ty­vi­nis pro­tas ar ban­dos jaus­mas?
    Henrikas Vaitiekūnas Ko­lek­ty­vi­nis pro­tas ar ban­dos jaus­mas?
    Nesisteminis revizionizmas
    Henrikas Vaitiekūnas Nesisteminis revizionizmas
    Pseudomokslas apie makalienę
    Henrikas Vaitiekūnas Pseudomokslas apie makalienę

    Naujas numeris