Ką valgo skirtingų pasaulio šalių pacientai
www.lsveikata.lt
2014-09-15
Gydymo įstaigų maistas tikrai negali pasigirti išskirtiniu skoniu ar neįprastais patiekalai, tačiau to greičiausiai ir nereikia. Portalo bigpicture.ru reportaže - įvairių pasaulio šalių pacientų pietūs ligoninėse.
Sidnėjus, Australija: moliūgų sriuba, troškinta vištiena su abrikosais, žalieji žirneliai, bulvių košė, duona, sviestas.
Berlynas, Vokietija: šnicelis, makaronai, salotos ir pyragas.
Talinas, Estija: su kopūstais troškinta mėsa, bulvių košė, salotos, stiklinė pieno ir bandelė.
Stokholmas, Švedija: vištiena su ryžiai ir daržovėmis, aplesinąs.
Masačiuseto valstija, JAV: salotos, vištienos sriuba su krekeriais, apelsinas.
Tokijo, Japonija: miso sriuba, ryžiai, vištiena, marinuotos daržovės.
Paryžius, Prancūzija: rūkytos lašišos salotos, vištiena su cukinija, torto gabalėlis, bagetė.
Komentuoti: