„Eglės sanatorijai“ – Europos geriausiųjų įvertinimas

www.lsveikata.lt
2019-07-22
Dvejuose sveikatinimo paslaugomis ir kokybišku poilsiu garsėjančiuose kurortuose, Birštone ir Druskininkuose esanti „Eglės sanatorija“ pasiekė vieno reikšmingiausių savo veiklos įvertinimų. Vidurvasarį „Eglės sanatorijai“ įteiktas „EuropeSpa med“ sertifikatas, tvirtinantis, kad čia teikiamos paslaugos atitinka aukščiausius Europos sanatorijoms taikomus kokybės standartus.
„Eglės sanatorijai“ – Europos geriausiųjų įvertinimas

„Šis sertifikatas – tai didelių pastangų ir sunkaus darbo vaisius, siekiant būti įvertintiems ir atsistoti greta geriausiųjų Europos sanatorijų ir kitų sveikatingumo centrų“, – įsitikinęs „Eglės sanatorijos“ generalinis direktorius Artūras Salda. Beveik 50 veiklos metų skaičiuojanti sanatorija jau gerai žinoma ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje. Nors didžiąją dalį sanatorijos klientų sudaro lietuviai, čia kasmet sulaukiama svečių ir iš šalies kaimynių (Latvijos, Lenkijos), ir iš toliau esančių valstybių (Skandinavijos šalių, Vokietijos, Izraelio). Natūraliais gydomaisiais veiksniais derinamais su modernia medicinine įranga bei paslaugų harmonija garsėjanti „Eglės sanatorija“, jau seniai Lietuvos ir užsienio partnerių vertinta kaip ypač didelį dėmesį kokybei skirianti įstaiga.

 
„„EuropeSpa med“ sertifikatas patvirtino tai, ką žinojo dešimtys tūkstančių kasmet grįžtančių mūsų klientų. Tikėtina, kad šis Europos SPA asociacijos (ESPA) patvirtintas mūsų veiklos kokybės įrodymas tik dar plačiau atvers duris užsienio turistams atvykti į Lietuvą,  atrasti puikius Birštono ir Druskininkų kurortus, drąsiau išbandyti ir įvertinti mūsų teikiamas paslaugas, o „Eglės sanatorija“ bus vertinama kaip patikimas partneris naujose rinkose“, – teigia A.Salda.
 
„EuropeSpa“ yra oficiali ESPA kokybės vertinimo sistema ir būtent „EuropeSpa“ sertifikavimo sistema yra žinoma kaip viena griežčiausių Europos sveikatingumo srityje. Siekiant gauti šį sertifikatą, 2019 m. pirmąjį pusmetį „Eglės sanatorijoje“ Birštone ir Druskininkuose ESPA ekspertai vykdė veiklos auditą, vertino daugiau nei 400 kriterijų, apimančių saugumo, higienos ir infrastruktūros sritis, laikantis tarptautinių standartų ir teisės aktų. Buvo vertinama ne tik produktų ir paslaugų kokybė, bet ir techninė baseinų įranga, maisto gamybos įranga, apgyvendinimo kokybė, darbuotojų kvalifikacija ir kt. Kad įstaiga gautų „EuropeSpa med“ sertifikatą, ji turi atitikti ne mažiau nei 80% visų keliamų reikalavimų.
 
 
lsveikata.lt „Facebook“. Būkime draugai! 
 

Komentuoti:

Vardas:
Komentaras:

    Gydytojas ir pacientas


    Ar šįryt išsivalėte dantis?

    Ar šįryt išsivalėte dantis?

    Tik pusė Lietuvos ikimokyklinio amžiaus vaikų tėvų ar globėjų kasdien ryte valo vaikams dantis, rodo naujausias Vilniaus miesto sa...
    A.Radžiūnas: kenčiantiems lėtinį skausmą jau turime ką pasiūlyti

    A.Radžiūnas: kenčiantiems lėtinį skausmą jau turime ką pasiūlyti

    „Lėtinį skausmą kenčiantis žmogus gyvena nuolatinėje baimėje, kad skausmas paaštrės“, – sako Kauno klinik...

    Budinti vaistinė


    Vaistinių tinklas „Camelia“ neužleidžia lyderio pozicijų

    Vaistinių tinklas „Camelia“ neužleidžia lyderio pozicijų

    Jau 30 metų gyvuojantis lietuviško kapitalo vaistinių tinklas „Camelia“ lyderio pozicijų rinkoje neužleidžia ne...
    „Eurovaistinė“ pristato sveikas kainas: ką sausį galite įsigyti pigiau?

    „Eurovaistinė“ pristato sveikas kainas: ką sausį galite įsigyti pigiau?

    „Eurovaistinė“ kiekvieną mėnesį pristato naujas „sveikas kainas“ – bent 10 aktualiausių mėnesio prek...

    razinka


    Sveika šeima


    Ar šįryt išsivalėte dantis?

    Tik pusė Lietuvos ikimokyklinio amžiaus vaikų tėvų ar globėjų kasdien ryte valo vaikams dantis, rodo naujausias Vilniaus miesto savivaldybės visuomenės sveikatos biuro „Vilnius sveikiau“ atliktas tyrimas. Konferencijoje dantų priežiūros specialistai aptarė esamą padėtį bei prevencines strategijas, padėsiančias spręsti spa...

    Sveikatos horoskopas


    Lakpkričio 23-29 d.

    Avi­nas
    Šią sa­vai­tę šil­čiau ren­ki­tės ir ven­ki­te skers­vė­jų. Tre­čia­die­nį ga­li­te su­sap­nuo­ti pra­na­šiš­ką sap­ną. Šeš­ta­die­nis - tin­ka­ma die­na są­na­rių gy­dy­mui ir spe­cia­liems mankš­tos pra­ti­mams.

    Pakalbėkim apie tai


    Svetur


    G.Thunberg – pranašė savame krašte?

    Klimato aktyvistė iš Skandinavijos Greta Thunberg, matyt, priprato ne tik rėžti paveikias kalbas, bet ir bendrauti su policijos pareigūnais. Praėjusį mėnesį ji buvo sulaikyta Londone, mat į viešbučio patalpas trukdė įeiti naftos ir dujų bendrovių atstovams. Šią savaitę aktyvistė su bendraminčiai nelegaliai savo k...

    Redakcijos skiltis


    Komentarai


    Krokodilo kepenys su saldžiąja puterija
    Henrikas Vaitiekūnas Krokodilo kepenys su saldžiąja puterija
    Kaip striksi dominatriksė?
    Henrikas Vaitiekūnas Kaip striksi dominatriksė?

    Naujas numeris